Forside 017 Red

HOP CLUB Manager

Tina Skjødt

Med en baggrund inden for blandt andet strategisk HR ledelse, har jeg gennem årene arbejdet målrettet og aktivt med tiltag for øget trivsel og minimering af stress i organisationer.

For mig personligt er det det menneskelige aspekt, der er min drivkraft. Jeg brænder for at frembringe og udvikle de ressourcer og potentialer som alle bærer i sig, men også at kunne levere ledelsesredskaber, der er med til at bygge bro mellem virksomhedens mål og mennesket.

En virksomheds stærkeste aktiv er motiverede medarbejdere – og grundlaget for at lykkes med dette er efter min overbevisning, effektiv, nærværende kommunikation, og en holistisk tilgang til ledelse.

Mine erfaringer både som leder, kollega og medarbejder bidrager til en 360 graders forståelse og indsigt i de problematikker og udfordringer, der kan opstå i en organisation og hvilke tiltag, der vil kunne sættes i værk for at forebygge, minimere eller afhjælpe – ikke mindst, når der skal navigeres gennem en transformationsproces.

Jeg har blandt andet en Master i Human Resource Management samt en lederuddannelse i NLP, og er derudover certificeret i Everything DiSC Workplace og Work of Leaders samt certificeret StressMaster (stress coach).

Du kan kontakte mig på: ts@hopgroup.dk