11291 HOP 079

HOP GROUP Partner

Mette Bilde

Med en baggrund som selvstændig i over 20 år, samt som ansat i forskellige administrative roller, brænder jeg for at fremme en bevægelse inden for bæredygtig ledelse.

Gennem coaching, mentoring, undervisning og foredrag er det mit ønske at inspirere ledere til at skabe vækst med mennesker, og ikke på bekostning af mennesker. Højne trivslen i virksomhederne og nedbringe stresstallene. Via bl.a. at arbejde med det personlige lederskab, drivkraften i ledergrupper samt organisationskultur.

Med et holistisk og optimistisk mindset ønsker jeg gennem coaching og mentoring at hjælpe mennesker med at få øje på egne styrker og flere perspektiver for derigennem at styrke det personlige lederskab. Via nærvær og fokus på både krop og sind. Samt gennem rummelighed og autencitet at skabe et fortroligt og trygt rum med plads til reflektion.

Jeg er uddannet Psykoterapeut MPF, Life- og Businesscoach samt Mastercoach med flere specialer, heriblandt Master i Stress og Enneagram og er certificeret i Everything DiSC Workplace. Og har ligeledes uddannet mig indenfor bl.a. organisation og arbejdspsykologi.

Har gennem årene udviklet og afholdt kursusforløb for både private og virksomheder.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt PCC Certificeret ved ICF.

 

Du er velkomme til at kontakte mig på:

mb@hopgroup.dk