Hanne Mygind Rasmussen

HOP CLUB Coach

Hanne Mygind

Mit mantra er, at ingen kan blive en god leder uden at kende sig selv. Og gode ledere har vi i høj grad behov for. Gennem forskellige lederjobs i både det offentlige og det private erhvervsliv, har jeg set og selv følt, hvor meget ledelse fylder og påvirker os.

Sat på spidsen kan alle kaste sig ud i at være og kalde sig leder – det kræver ingen uddannelse eller forudgående erfaring. Der er krav om førerkort og certifikater til diverse køretøjer, krav om næringsbrev hvis du vil sælge fødevarer osv. Men ledelse kræver ikke noget ….. eller gør det?

En virksomhed er ikke bedre end de medarbejdere, der er ansat, og en leder er ikke bedre, end det team, denne har. Der bør derfor sættes alt ind på at have motiverende medarbejdere.

Men hvordan gør man så det?

Fokus på bæredygtig, nærværende og menneskelig ledelse, fokus på en højere trivsel og på at minimere stressen på arbejdspladserne via en god og konstruktiv dialog, er en god vej frem.

Jeg brænder for at hjælpe med den rejse – for det er en rejse og ikke et quick-fix.

Skal du med? Jeg følger dig gerne med en coachende tilgang.

Jeg har en Cand.Jur, er uddannet dommerfuldmægtig, har stor erfaring med ansættelsesret og HR administration og er derudover certificeret Life- og Business Coach og certificeret Stress-coach.

Du kan kontakte mig på: hmr@hopgroup.dk