11324 HOP 004

HOP Group Coach

Ann Moth

Jeg har mere end 20 års erfaring i ledelse, kundeservice, coaching og teamudvikling og er i høj grad drevet af en stor passion for at arbejde med udvikling af mennesker.

Min tilgang til at arbejde med mennesker er holistisk, empatisk, ærlig og med en nysgerrighed på hvad der rører sig hos den enkelte og i organisationen. Derfor betyder det meget for mig at lytte og sætte mig ind i lige præcis det.

Både ledere og medarbejdere skal finde mening i deres arbejde, udvikles og tage et personligt ansvar for et godt liv. På denne måde skabes der grundlag for en sund arbejdskultur, som resulterer i bedre samarbejde, gladere ledere og medarbejdere som trives og dermed skaber bedre resultater. Dette vil jeg gerne gennem coaching, mentoring og undervisning være med til at bidrage til.

Det er vigtigt, at den udvikling der bliver skabt, bliver forankret hos det enkelte menneske og i organisationen, så det resulterer i en blivende kultur. Derfor er det en helt naturlig del af mit arbejde at hjælpe med at holde fast og forankre.

Jeg er nærværende og har øje for det enkelte menneske og lægger stor vægt på en ærlig og meget direkte tilgang med plads til empati og et glimt i øjet.

Jeg er uddannet Life- og Businesscoach samt Mastercoach, konfliktmægler og indenfor organisationspsykologi samt certificeret i flere typepsykologiske værktøjer. Jeg har stor erfaring som leder og med at udvikle ledere og medarbejdere i både den private og offentlige sektor.

PCC Certificeret Coach hos ICF.

 

Du er velkommen til at kontakte mig på:

am@hopgroup.dk