HOP CLUB er et fortroligt fællesskab for ledere med fokus på bæredygtig ledelse 

Vi er en bevægelse der arbejder på at få endnu større fokus på bæredygtig ledelse. Via vedvarende vidensdeling, uddannelse og træning, er ønsket at inspirerer og dygtiggøre ledere der vil sikre resultater med mennesker, og ikke på bekostning af mennesker.

11291 HOP 043

Hvad er HOP Club?

Et forum for ledere, der har fokus på bæredygtig ledelse og mennesket i ledergerningen, og som vil være med til at kaste lys på emnet. Samt et rum hvor ledere kan få udvikling, sparring, inspiration, refleksion, plads til undren og indsigt.

11291 HOP 068

Hvem henvender HOP CLUB sig til?

Dig som ønsker at have fokus på at skabe resultater ved at sætte dig selv i spil som leder. Gennem lederskab at spille andre gode ved bl.a. vedvarende inspiration, udvikling, autencitet og at vise vejen.

Måske er du udfordret af tidens uforudsigelighed, udfordret af at skabe resultater med mennesker i en omskiftelig verden. Ønsker du inspiration, dele din viden og blive klogere på bæredygtig ledelse med mennesker først, og vil du være med til at udvikle dig selv og andre, er et medlemskab i HOP CLUB måske lige noget for dig.

Du bliver del af et fortroligt fællesskab med andre ledere, der ligeledes brænder for at skabe resultater med bæredygtig ledelse.

Gennem selvledelse, forståelse af egne mønstre, handlemåder og strategier, at blive endnu bedre til at lede, og forstå hvad der driver andre.

11291 HOP 069

Hvordan foregår det?

Vi afholder 4 fysiske vidensdelingsmøder om året. 3 dagsmøder kl. 09:00-17:00 og 1 døgnevent med overnatning kl. 15:00-15:00. Dog vil det første dagsmøde i opstartsåret være fra kl. 15:00-20:00. Alle møder er inkl. fuld forplejning.

Mellem møderne får du adgang til podcasts, nyhedsbreve og artikler med fokus på bæredygtig ledelse. Baseret på både erfaring og teori.

To personlige coach-sessioner med en professionel erhvervscoach pr. medlemssæson er ligeledes inkluderet.

HOP Club møderne vil bl.a. bestå af:

Inspiration, vidensdeling, læringsmodeller, cases, foredrag/indlæg, debatter, relationer og dining.

Tilmelding er nødvendig via mail til

Tina Skjødt
Tina Skjødt
HOP CLUB Manager